Bliv sponsor for klubben

I Herning Basketball gør vi alt for at give de bedste muligheder for alle unge i Herning og omegn til at få lov at udleve deres ønske om at spille basketball. Det kræver, at omgivelserne og rammer er i top. Dette gælder alt fra scoretavle, trænere, dommere, materialer, bolde, basketballkurve, trænings- og kamptøj.

 

Det er desværre ikke gratis, og derfor kræver det en stor hjælp, hvis vi skal sikre den forsatte udvikling og vækst vi i Herning basketball oplever og har oplevet igennem mange år. Vi ønsker derfor alt den hjælp vi kan få fra vores lokalmiljø for at skabe de bedste betingelser både for de helt unge og vores ambitiøse seniorhold. 

Klubbens Vision og mission

Sponsor muligheder

I Herning Basketball har vi sammensat en række forskellige sponsor muligheder. Du kan finde mange mulighederne på denne side.  Husk  at alle sponsorater er fuldt fradragsberettigede. 

 

Udover vores ”standard” muligheder, er det naturligvis også altid muligt at give et kontant- eller gavesponsorat, f.eks. i forbindelse med klub arrangementer eller lign. Virksomheder som giver et kontant- eller gavesponsorat, vil opnå de almindelige fordele ved enten guld, sølv eller bronze sponsorater, afhængig af det sponserede beløb og/eller værdien af gaven. Kontakt os endelig for en snak om de forskellige muligheder, da vi altid er åbne for nye idéer og forslag. 

Tak for din tid

Vi håber, at vi med vores sponsormateriale, har vækket din interesse for en evt. sponsoraftale, og vi vil tillade os at kontakte dig i en nær fremtid for en snak om de forskellige muligheder for at støtte basketbolden i Herning og Omegn.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte en fra sponsorudvalget, såfremt du har spørgsmål, eller hvis du lige skulle have fået en idé, som vi ikke har med i dette materiale. Vi er altid åbne overfor nytænkning, så du skal endelig ikke holde dig tilbage med forslag, eller andre idéer som du måtte sidde inde med.

 

Med venlig hilsen Hernings Basketballs Sponsorudvalg